Veilig kopen met professionele begeleiding van een aankoopmakelaar? Bel 085-303 92 99 Meer weten over het aan en verkopen van een recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Uw recreatie is onze specialisatie Bel 085-303 92 99 Veilig en zo scherp als mogelijk je recreatie woning willen kopen? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99

10 tips om beter te onderhandelen

Een vraagprijs is niet meer dan dat: een prijs die gevraagd wordt. Als u liever een recreatiewoning koopt voor de scherpste prijs, dan heeft Recreatieaankoopmakelaar.nl een handige lijst voor u. Met 10 tips om nóg beter te onderhandelen over die scherpe prijs.

Denk na over:

1. Wat u maximaal wilt uitgeven en wat u daarvoor terug wilt zien.

2. Dat het realiseren van de beste prijs vaak meer te maken heeft met gunnen, dan met winnen.

3. Wat de makelaar voor u kan doen. Deze heeft vaak informatie over het park en het gebied en eventuele contracten. Vraag deze vooraf aan ter inzage.

4. De communicatie. Zeg niet dat iemand teveel vraagt, maar benadruk liever dat uw budget niet toereikend is.

5. Of u emotioneel betrokken bent. Dat levert meestal geen goede onderhandelingen op. En schakel vooral ook geen bekenden in die voor u willen scoren. Grote kans dat u dan alsnog teveel betaalt.

Tot zover duidelijk toch? Wees beleefd, voorbereid en handel zakelijk.

6. Begin met een lager bod; voor een verkoper is het prettig om het idee te hebben er óók nog wat extra uitgesleept te hebben. Maar dan moet u daarvoor natuurlijk wél ruimte houden.

7. Houd altijd een deur open en vermijd 'alles of niets'.

8. Bevestig elke overeenstemming per e-mail, ook tussentijdse stappen. Leg alles vast.

9. Zorg voor een goede aankoopovereenkomst en houd rekening met eventuele ontbindende voorwaarden. Deze zijn met name zinvol als u een financiering wilt regelen voor de recreatiewoning.

10. Komt u er niet uit? Rond dan positief af, wie weet bedenkt de verkoper zich nog. Dan staat de deur in ieder geval nog open!

En blijf op uw hoede: als u heel veel korting op de vraagprijs van uw recreatiewoning krijgt, dan kan het zijn dat u een ster bent in onderhandelen. Het kan echter ook zo zijn dat u sowieso teveel betaalt, bouwtechnisch te weinig hebt onderzocht, of eigenlijk niet helemaal zeker weet waar u aan verplichtingen voor getekend hebt.

100% veilig & vertrouwd

Snelmenu

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK