Veilig kopen met professionele begeleiding van een aankoopmakelaar? Bel 085-303 92 99 Meer weten over het aan en verkopen van een recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Uw recreatie is onze specialisatie Bel 085-303 92 99 Veilig en zo scherp als mogelijk je recreatie woning willen kopen? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99

Verhuur van uw recreatiewoning: aankoopadvies

U wilt een recreatiewoning aanschaffen voor de verhuur; waar moet u dan op letten bij de aankoop? Wij hebben een lijst met aankoopadviezen samengesteld die u kunnen helpen bij de aanschaf van een recreatiewoning voor de verhuur, eventueel in combinatie met eigen gebruik. Voor elk aankoopadvies hebben we geput uit onze jarenlange ervaring.

1. Bied de recreatiewoning altijd minimaal 140 dagen aan voor verhuur, om zo de btw van de recreatiewoning retour te ontvangen.

2. Koop een zo courant mogelijke recreatiewoning: met drie slaapkamers, op een perceel van tussen de 200 en 350 m2, onderhoudsarm, in een park met een eigen verhuurorganisatie

3. Beperk uw investering zoveel mogelijk en vermijd heel specifieke persoonlijke wensen. Sentiment kost rendement!

4. Koop nooit een recreatiewoning op basis van wat u of uw (klein)kinderen fijn vinden. Let juist vooral ook op zaken als omgeving, locatie, groeipotentie voor de verhuur en de algemene indruk van het park.

5. Kijk ook naar demonstratiewoningen; die zijn - net als een showmodel - vaak voordeliger.

6. Maak concrete afspraken over verhuur, schoonmaak en onderhoud. Grotere parken hebben eigen onderhouds- en servicemonteurs in dienst en hebben vaak contracten met gerenommeerde, landelijke schoonmaakbedrijven.

7. Let op dat bij verhuur het contract niet eenzijdig door de verkoper kan worden opgezegd.

8. Maak goede afspraken over het eigen gebruik en de kosten. Voor de btw-teruggave en verrekening van de btw moeten deze goed op papier zijn vastgelegd.

9. Laat het rendement op een aparte rekening overmaken. Let op dat de 6 procent btw hier nog in zit. Dit moet nog worden afgedragen.

10. Zorg voor de juiste verzekering van uw trotse bezit en: geniet er zorgeloos van!

100% veilig & vertrouwd

Snelmenu

Contact

â’¸ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK