Veilig kopen met professionele begeleiding van een aankoopmakelaar? Bel 088-233 11 00 Meer weten over het aan en verkopen van een recreatie woning? Bel 088-233 11 00 088-233 11 00 Uw recreatie is onze specialisatie Bel 088-233 11 00 088-233 11 00 Veilig en zo scherp als mogelijk je recreatie woning willen kopen? Bel 088-233 11 00 088-233 11 00 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 088-233 11 00 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 088-233 11 00

Permanente recreatiewoning kopen

Bent u op zoek naar een permanente recreatiewoning? Een woning waar u het hele jaar door naartoe kunt gaan om eens lekker tot rust te komen? Dan nodigen wij u van harte uit om eens kennis te maken met Recreatie Aankoopmakelaar. Bij ons vindt u namelijk de kennis en ervaring die nodig zijn om de juiste beslissing te nemen op het gebied van uw nieuwe recreatiewoning. Kom eens kijken op onze website, waar u alle informatie terug zult vinden die u nodig heeft om ons in te schakelen voor het lokaliseren van uw ideale recreatiewoning.

Een permanente recreatiewoning te koop

Het is goed om te weten dat er altijd een goede woning te vinden is, als u maar weet waar u moet zoeken. Laat u dit zoeken maar aan ons over. We hebben een uitgebreide database met woningen die perfect op uw wensen zijn afgestemd. Staat hier uw ideale woning toch niet tussen? Dan gaan we gewoon verder zoeken. Een permanente recreatiewoning kopen vindt dan natuurlijk pas plaats als wij ook na de onderhandelingen een goede prijs voor u op tafel hebben weten te krijgen. Zo heeft u straks die perfecte droomwoning zonder dat u hiervoor al te diep in uw buidel hoeft te tasten!

Meer weten over het kopen van een permanente recreatiewoning?

Bij Recreatie Aankoopmakelaar bent u altijd aan het juiste adres als u op zoek bent naar een vakantiewoning waar u het hele jaar in terecht kunt. Een woning die echt van u is en waar u naartoe kunt gaan wanneer u daar maar zin in heeft. Bij ons betaalt u dan 25 procent van het verschil tussen aankoopbedrag en vraagprijs voor onze diensten. Zo heeft u straks nog steeds 75 procent voordeel overgehouden aan het werk dat wij voor u hebben gedaan!

Funda Recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda,
uwrecreatiemakelaar, Huislijn.nl Jaap.nl enz

 

Meer informatie

Direct bestellen
Funda Super Recreatie: € 895,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, enz.
met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele
woning fotograaf

 

Meer informatie

Direct bestellen
Aankoop start pakket  € 275,-

Je wilt een vakantiewoning kopen of verkopen zonder nare verrassingen

Recreatie makelaar bij gehele traject.

Direct bestellen
100% veilig & vertrouwd
Veilig betalen

Betaal uw bestelling veilig via iDEAL of na ontvangst van factuur.

Zekerheid

MakelaarsOffice beschikt over het Webshop Keurmerk voor online verkoop.

Professionaliteit
MakelaarsOffice de goedkoopste Funda makelaar.
Bekijk op Funda al onze huizen die te koop staan.

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK