Veilig kopen met professionele begeleiding van een aankoopmakelaar? Bel 085-303 92 99 Meer weten over het aan en verkopen van een recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Uw recreatie is onze specialisatie Bel 085-303 92 99 Veilig en zo scherp als mogelijk je recreatie woning willen kopen? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99

Recreatiewoning kopen: een aankoopmakelaar?

Een eigen recreatiewoning: het lijkt zo heerlijk. Maar voor u kunt genieten van dat mooie vakantiehuis, moet u het wel eerst kopen. Nóg meer dan bij 'gewone' huizen, is het dan belangrijk om een expert in te schakelen die uw belangen behartigt. Die expert is uwrecreatiemakelaar.nl

Wij bieden u alles wat u nodig hebt om de juiste recreatiewoning te vinden én deze aan te kopen voor een scherpe prijs. Uiteraard mét advies en begeleiding.

In 5 stappen uw vakantiehuis kopen

Op papier lijkt het aanschaffen van een vakantiehuis op het aanschaffen van een gewoon huis. Toch komen er ook wat andere zaken bij kijken. De waarde van een vakantiehuis is niet altijd vergelijkbaar met de waarde van een 'gewoon' huis. Factoren die van belang zijn, zijn bijvoorbeeld of de woning op eigen grond staat of niet en in welke mate er permanent in gewoond mag worden.

Ons aankoopteam helpt u graag tijdens alle stappen van het aankoopproces. uwrecreatiemakelaar.nl zorgt ervoor dat de aankoop van uw vakantiehuis één van de beste beslissingen uit uw leven wordt. Of u er nu zelf in wilt recreëren, of de aanschaf doet als investering. Hieronder leest u meer over onze aanpak.

Stap 1: Aanmelden

Als u een eigen vakantiehuis of recreatiewoning wilt kopen, dan meldt u zich eerst aan bij uwrecreatiemakelaar.nl Neem hiervoor contact met ons op via de mail: info@uwrecreatiemakelaar.nl of bel: 085-303 92 99. Uiteraard kunt u ook gewoon een van onze pakketten bestellen op de website. Deze pakketten staan op de homepagina vermeld.

Stap 2: Opname van de vakantiewoning

Uiteraard beschikt uwrecreatiemakelaar.nl over een portefeuille met vakantiewoningen die mogelijk aantrekkelijk kunnen zijn voor u. Voor deze woningen is precies duidelijk wat de bouwkundige staat is, hoe het zit met het kadaster en welk parkreglement eventueel van toepassing is. Ook weten we wat de mogelijkheden zijn voor eventueel verhuur.

Als hier een passend vakantiehuis voor u bij zit, maakt onze aankoopmakelaar een afspraak met de verkopende partij voor een actuele woningopname. De aankoopmakelaar neemt de woning dan nogmaals op, brengt alle relevante gegevens in kaart en doet juridisch onderzoek.

Stap 3: Aankoopadvies vakantiehuis of recreatiewoning

Vervolgens neemt uw recreatie aankoopmakelaar contact op om het uitgebreide woningdossier persoonlijk met uw door te nemen. U krijgt antwoord op uw vragen en advies over eventuele vervolgstappen. En als u besluit tot aankoop over te gaan, word - uiteraard in overleg met u - de onderhandelingen ingezet.

Stap 4: Onderhandelen vakantiehuis of recreatiewoning

Bij het onderhandelen gaan we natuurlijk niet willekeurig te werk; hier hoort een onderhandelingsstrategie bij. Daarover adviseert uw recreatie aankoopmakelaar graag. In overleg met u zorgen we voor een goed openingsvoorstel. Hierin worden uiteraard ook prijs, aanvaarding van het vakantiehuis, roerende zaken, ontbindende en overige voorwaarden meegenomen.

Uw recreatie aankoopmakelaar voert de onderhandelingen met de verkopende partij en houdt u telefonisch en/of per e-mail op de hoogte.

Stap 5: U hebt een vakantiehuis of recreatiewoning gekocht

Na het succesvol inzetten van onze onderhandelingsstrategie, zijn we gekomen tot de scherpst mogelijke aankoopprijs en de meest gunstige voorwaarden. Deze afspraken worden zo snel mogelijk vastgelegd in een koopovereenkomst. Uw recreatie aankoopmakelaar kijkt de stukken zorgvuldig na, zodat u zorgeloos kunt tekenen.

Stap 6: Bouwtechnische keuring van de recreatiewoning

Om er zeker van te zijn dat alles in orde is, regelt uw recreatie aankoopmakelaar bij Second Home Check een bouwkundige keuring. We houden contact met u over het verloop hiervan én van de ontbindende voorwaarden, zodat de overdracht van de recreatiewoning soepel kan verlopen.

Vrijblijvend advies over uw vakantiehuis of recreatiewoning, van een gespecialiseerde recreatie aankoopmakelaar

Heeft u een vraag over het aankopen van een vakantiehuis? Wilt u bijvoorbeeld weten wat een recreatiewoning waard is of hoe u het beste de onderhandelingen kunt insteken? Stel uw vragen aan ons via 085-303 92 99 info@uwrecreatiemakelaar.nl.

100% veilig & vertrouwd

Snelmenu

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK