Veilig kopen met professionele begeleiding van een aankoopmakelaar? Bel 085-303 92 99 Meer weten over het aan en verkopen van een recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Uw recreatie is onze specialisatie Bel 085-303 92 99 Veilig en zo scherp als mogelijk je recreatie woning willen kopen? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99

Waarom een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar inschakelen, waarom zou u dat doen? Levert dat niet alleen maar extra kosten op, die zeker bij een recreatiewoning niet nodig zijn?

De aankoop van een recreatiewoning is niet hetzelfde als de aankoop van een reguliere woning. U krijgt vaak met hele andere zaken te maken, zoals parklasten, parkreglement, bijkomende kosten, aanbiedingsplicht, eventuele permanente bewoning, bouwkundige staat, rechten van buren en vele andere zaken. Goede begeleiding hierin is essentieel.

Alles is anders dan bij uw eigen woning

Ook als het gaat om het fiscale aspect, gelden andere regels. Waar kunt u bijvoorbeeld terecht voor de financiering? Mag u gebruikmaken van hypotheekrente aftrek? Is het huur- of koopgrond? En wat voor gevolgen heeft dat voor een eventuele toekomstige verkoop?

Als u bijvoorbeeld geen recht van opstal heeft gesloten bij huurgrond, kunt u voor onaangename verrassingen komen te staan bij verkoop of doorverkoop aan het park.

De contracten

Ook het parkreglement is heel belangrijk. Hierin kunnen allerlei regels staan die de recreatiewoning ineens een stuk meer of minder aantrekkelijk kunnen maken. Wat onder recreatie valt, of bezoekers moeten betalen voor een bezoek, wat de regels zijn bij een verkoop.

Zelfs als u eerst bezig bent met de aankoop, is het belangrijk om goed te weten welke regels gelden. Zo weet u namelijk ook precies wat u koopt.

Kosten

Maar: het gaat niet alleen om de regels, maar ook om de kosten. Een recreatiewoning hebben is een leuk idee, maar kan in de praktijk heel kostbaar uitpakken.

Dan is het fijn om een partij in te kunnen schakelen die u helpt. En daar komt Recreatieaankoopmakelaar.nl om de hoek kijken. Recreatieaankoopmakelaar.nl is er - in tegenstelling tot de makelaar van de verkoper - voor u. Wij komen op voor uw belangen en helpen u te voorkomen dat u een kat in de zak koopt.

Wij helpen u met de juridische zaken, met het vervullen van uw onderzoeksplicht én met het realiseren van een aantrekkelijke aankoopprijs. Zo haalt u maximaal plezier én rendement uit uw aankoop. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

100% veilig & vertrouwd

Snelmenu

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK