Veilig kopen met professionele begeleiding van een aankoopmakelaar? Bel 085-303 92 99 Meer weten over het aan en verkopen van een recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Uw recreatie is onze specialisatie Bel 085-303 92 99 Veilig en zo scherp als mogelijk je recreatie woning willen kopen? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 085-303 92 99

Vakantiewoning verkopen

U wilt uw vakantiewoning verkopen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met uwrecreatiemakelaar.nl

Wij zijn de expert in de verkoop van recreatiewoningen door heel Nederland. Wij hebben door onze jarenlange ervaring een groot netwerk opgebouwd en weten uw woning op de juiste manier te promoten via onze social media en onze nationale en internationale websitepartners in recreatievastgoed.

Wij maken met u een afspraak op de locatie en bespreken daar de mogelijkheden. Na wederzijds akkoord maken wij de bemiddelingsovereenkomst op en zorgen wij voor een professionele fotograaf die een mooie fotoreportage van de woning maakt. De recreatiewoning wordt ingemeten, en er wordt een video en plattegrond van de recreatiewoning gemaakt.

Wij zorgen er ook voor dat de recreatiewoningwoning op Funda komt te staan, maar ook op andere relevante sites zoals Vakantiehuiswinkel.nl, Jaap.nl en Huislijn.nl  Via onze social media en onze nationale en internationale websitepartners in recreatievastgoed zorgen wij voor het grootst mogelijke bereik in Nederland en Duitsland.

De bezichtigingen zullen onder deskundige begeleiding van de makelaar gaan plaatsvinden.

Kosten verkoopmakelaar

Voor de verkoop van de recreatiewoning vragen wij eenmalige opstartkosten. Deze opstartkosten bedragen € 500,- incl. 21% BTW. Deze opstartkosten bestaan uit de volgende kosten: (regelen professionele fotograaf, inmeten, video, plattegrond, plaatsing Funda en overige websites en eventuele kadasterkosten)

Daarnaast vragen wij bij de verkoop van de woning courtage. Deze bespreken wij vooraf met u en is onder andere afhankelijk van het type woning (grootte van de woning, eigen grond, huurgrond of erfpacht), de ligging en hoe snel er verkocht moet worden.

Nieuwsgierig geworden?

U kunt ons nu bereiken op 085-303 92 99 om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u eerst meer informatie?
Bel of mail ons: 085-303 92 99 of info@uwrecreatiemakelaar.nl

100% veilig & vertrouwd

Snelmenu

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK