Veilig kopen met professionele begeleiding van een aankoopmakelaar? Bel 088-233 11 00 Meer weten over het aan en verkopen van een recreatie woning? Bel 088-233 11 00 088-233 11 00 Uw recreatie is onze specialisatie Bel 088-233 11 00 088-233 11 00 Veilig en zo scherp als mogelijk je recreatie woning willen kopen? Bel 088-233 11 00 088-233 11 00 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 088-233 11 00 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 088-233 11 00

Recreatiewoning kopen aan zee

Bent u op zoek naar een recreatiewoning aan zee? Wilt u graag uw vrije tijd doorbrengen in een mooie woning die helemaal aan uw wensen voldoet? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Recreatie Aankoopmakelaar. Bij ons vindt u ervaring en kennis op het gebied van het vinden en kopen van recreatiewoningen. Een recreatiewoning kopen aan zee is met behulp van ons dan ook een stuk eenvoudiger. Wij nemen u eigenlijk het hele proces uit handen en proberen voor u de perfecte woning te vinden, tegen de scherpste prijs die er maar te krijgen is.

Een recreatiewoning aan zee kopen

Is er een recreatiewoning aan zee te koop die helemaal voldoet aan uw wensen? Dan gaan wij er voor om deze woning voor u aan te kopen. Bij Recreatie Aankoopmakelaar hebben we veel ervaring met het vinden en aankopen van de perfecte woning. Het lijkt fantastisch om een eigen recreatiewoning te kopen aan zee, maar hier komt heel wat bij kijken voordat alles tot in de details geregeld is. Het is ook een geheel ander proces dan het aankopen van een normale woning. Zo moet u er onder andere op letten of de vakantiewoning op eigen grond staat, en of de woning wel permanent bewoond mag worden.

Meer weten over het kopen van een recreatiewoning?

Een recreatiewoning aan zee kopen is een proces waar u het beste een expert voor in kunt schakelen. Wij helpen u bij het zoeken van de ideale woning, maar ook bij het onderhandelen over de prijs. Wat u ons voor onze diensten betaalt? 25 procent van het verschil tussen de uiteindelijke prijs en de gevraagde prijs, met een aanbetaling van 275 euro. U betaalt het uiteindelijke bedrag pas als de overdracht van de recreatiewoning heeft plaatsgevonden. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Funda Recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda,
uwrecreatiemakelaar, Huislijn.nl Jaap.nl enz

 

Meer informatie

Direct bestellen
Funda Super Recreatie: € 895,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, enz.
met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele
woning fotograaf

 

Meer informatie

Direct bestellen
Aankoop start pakket  € 275,-

Je wilt een vakantiewoning kopen of verkopen zonder nare verrassingen

Recreatie makelaar bij gehele traject.

Direct bestellen
100% veilig & vertrouwd
Veilig betalen

Betaal uw bestelling veilig via iDEAL of na ontvangst van factuur.

Zekerheid

MakelaarsOffice beschikt over het Webshop Keurmerk voor online verkoop.

Professionaliteit
MakelaarsOffice de goedkoopste Funda makelaar.
Bekijk op Funda al onze huizen die te koop staan.

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK