Veilig kopen met professionele begeleiding van een aankoopmakelaar? Bel 088-233 11 00 Meer weten over het aan en verkopen van een recreatie woning? Bel 088-233 11 00 088-233 11 00 Uw recreatie is onze specialisatie Bel 088-233 11 00 088-233 11 00 Veilig en zo scherp als mogelijk je recreatie woning willen kopen? Bel 088-233 11 00 088-233 11 00 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 088-233 11 00 Recreatie woning kopen - uw recreatie is onze specialisatie. Meer weten over aankoop recreatie woning? Bel 088-233 11 00

Vakantiewoning kopen aan de kust

Bent u op zoek naar een mooie vakantiewoning? Wilt u graag eigenaar zijn van een vakantiewoning waar u in kunt trekken wanneer u dan maar wilt? Dan bent u nu op de juiste website aanbelandt. Wilt u een vakantiewoning kopen aan de kust, dan gaan wij hier voor u naar op zoek. Bij Recreatie Aankoopmakelaar werken namelijk mensen die veel ervaring hebben met het zoeken naar dit soort woningen, maar die ook een goede prijs voor u zullen onderhandelen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor het maken van een afspraak, waarin wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u een vakantiewoning aan de kust kopen?

Is er een vakantiewoning aan de kust te koop dat helemaal voldoet aan uw wensen? Dan zorgen wij er graag voor dat dit huis ook van u wordt. Nadat we met u uw wensen hebben doorgenomen gaan we landelijk op zoek naar de woning die helemaal bij u past. We checken hiervoor ook in onze eigen database aan woningen. Hebben we de woning gevonden die helemaal op uw wensen aansluit? Perfect, dan beginnen wij de onderhandelingen. Uiteindelijk is het niet alleen ons doel om u een mooie woning te leveren, maar ook om dit tegen een zo scherp mogelijke prijs te doen.

Is er een vakantiewoning aan de kust te koop?

Een vakantiewoning aan de kust kopen is eenvoudiger dan u misschien denkt. Tenminste, als u hier Recreatie Aankoopmakelaar voor inschakelt. U betaalt hiervoor 275 euro aan startpremie, aangevuld met 25 procent van het verschil tussen de vraagprijs en het uiteindelijke bedrag dat u voor de woning betaalt. Bij Recreatie Aankoopmakelaar weten we wel hoe het werkt om een perfect vakantiewoning te vinden. We staan altijd klaar om al uw vragen hierover te beantwoorden.

Funda Recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda,
uwrecreatiemakelaar, Huislijn.nl Jaap.nl enz

 

Meer informatie

Direct bestellen
Funda Super Recreatie: € 895,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, enz.
met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele
woning fotograaf

 

Meer informatie

Direct bestellen
Aankoop start pakket  € 275,-

Je wilt een vakantiewoning kopen of verkopen zonder nare verrassingen

Recreatie makelaar bij gehele traject.

Direct bestellen
100% veilig & vertrouwd
Veilig betalen

Betaal uw bestelling veilig via iDEAL of na ontvangst van factuur.

Zekerheid

MakelaarsOffice beschikt over het Webshop Keurmerk voor online verkoop.

Professionaliteit
MakelaarsOffice de goedkoopste Funda makelaar.
Bekijk op Funda al onze huizen die te koop staan.

Contact

Ⓒ 2018 Recreatieaankoopmakelaar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
OK